U 27. godini preminuo jedini unuk Elvisa Presleyja

117

Sin Lise Marie Presley i unuk Elvisa Presleya i Priscille Presley, Benjamin Keough preminuo je jučer, 12. srpnja u dobi od 27 godina. Bio je sin glazbenika Dannyja Keougha, a počinio je ubojstvo vatrenim oružjem u Calabasasu u Kaliforniji.

Policija je priopćila kako su primili poziv „spašavanja“ u nedjelju u 6:30 ujutro. „Po dolasku locirali su žrtvu koja je patila od jedne rane od vatrenog oružja u gornjem dijelu torza. Žrtva je proglašena mrtvom na mjestu događaja.“

Predstavnik Lise Marie Presley objavio je da “slomljena i neutješna Lisa pokušava ostati jaka za svoje jedanaestogodišnje blizanke i svoju najstariju kćer Riley i da je Benjamin bio ljubav njenog života”. Benjamin Keugh imao je problema s alkoholom i drogom te se nedavno vratio s rehabilitacije.

U jednom trenutku Benjamin Keough namjeravao je slijediti korake svog djeda pa je 2009. godine potpisao ugovor s Universalom za snimanje albuma. U 2012. godini Keough i njegova braća i sestre bili su prikazani u spotu za duet Lise Marie s Elvisom iz njegove pjesme „I Love You Because“ iz 1954. godine putem arhivskih snimaka. Lisa Marie Presley također je majka blizanaca Harper i Finley iz prošlog braka s Michaelom Lockwoodom. Rock’n’roll legenda Elvis Presley umro je 1977. u dobi od 42 godine.

Izvor: Muzika.hr

Komentari