[VIDEO] Vinko je The Voice Hrvatska 2020., natjerao je mentoru Gopcu suze na oči

79
Foto/Facebook The Voice Hrvatska

Dobili smo pobjednika treće sezone The Voicea Hrvatska.
Vinko Ćemeraš oduševio je gledatelje predivnom izvedbom Dinove pjesme „Pelin i med“, a mentoru Davoru Gopcu natjerao suze na oči.

Ovaj 25-godišnjak studira informacijske znanosti u Mostaru, živi sam u obiteljskoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, braća u Irskoj i Dubrovniku.
Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Sudjelovanjem u The Voiceu želio je predstaviti svoje autorske mogućnosti. Emotivni, samozatajni Vinko došao je u Zagreb i pobijedio.
Njegovi nastupi kroz cijelo natjecanje bili su posebni, a jučerašnja finalna izvedba zapalila je društvene mreže. Prenosimo tek neke od brojnih komentara.

Oživio si nam Dinu, čestitke od srca“, „Najbolji!!!“, „Čestitam. Vinko je zasluženo pobijedio, a i mene je rasplakao sa pjesmom Pelin i med“, „Iako nije moj favorit, razvalio je. Svaka čast. Bravo za Vinka, bravo za Gobca“,Nije bio moj favorit ali ovo je dostojno pobjede! BRAVO!, „Od početka mislimo da je Gobac imao najbolji tim. I zasluženo je Vinko pobijedio. On je tako poseban. Bas smo se veselili. Iako su svih četvoro bili izvrsni, teško je bilo birati, njegova pobjeda ja pokazala da gledateljstvo ne pati od stereotipa! Bravo! Sretno dalje!“, „Dečko je bombetina od vokala, to se rađa, ne može se naučiti a Gobac je to prepoznao od prvog trenutka jel je isto ta klasa……“, Bravo Vinko ljudinoooooo!, Eeee svaka čast, genijalan,, uh taj glas, ma glasčina…“, „Ali u trenu kad je Gobac stavio očale, znali smo da je vrijeme za šalu prošlo! Oči su mu sve rekle. Tako mi je drago što je pobijedio baš njegov kandidat! Bravo dečki, ovo je apsolutno zasluženo!

The Voice Hrvatska, pobjednik 3. sezone – Vinko Ćemeraš (Pelin i med)

Izabrali ste pobjednika treće sezone The Voicea Hrvatska – bravo, Vinko Ćemeraš! 🎉🎉🎉 Uživajmo još jednom večeras u njegovoj predivnoj izvedbi pjesme "Pelin i med"!

Objavljuje The Voice Hrvatska u Subota, 22. veljače 2020.

Komentari