Splićani meka srca pomažu Todorićima! U nedjelju organiziraju humanitarnu akciju!

57

Teško je ikome promakla posljednja jadikovka Ivice Todorića. Medijima se nedavno požalio kako mu obitelj u Kulmerovim dvorima živi teško, osobito kćer Iva.

Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što…“, otvorio je dušu Todorić.

Jedno su vrijeme Kulmerove dvore iznajmljivali za razna događanja. Todorić je objasnio kako se kćer Iva tako snalazila, a sve kako bi „jadna preživjela“.

Teško je ostati ravnodušan na vapaj iz Kulmerovih dvora, pa je Udruga Bili Cvitak iz Splita odlučila Todorićima konkretno pomoći.

Na Facebook stranici udruge najavili su za nedjelju 19. siječnja, od 10 do 12 sati u Solinu humanitarnu akciju „Pomozimo Todorićevima“. Pozivaju građane dobra srca da doniraju hranu, odjeću, obuću, higijenske potrepštine.

Dragi narode pomozimo našem Ivici i njegovoj obitelji koji se bore za egzistenciju. Nadam se da ćemo svi skupa pokazati veliko srce u Nedjelju 19.01.2020 ispred pošte u Solinu od 10 do 12h, gdje će bit skupljanje pomoći za Todorićeve“, poručuju iz Udruge Bili Cvitak.

Dragi narode pomozimo našem Ivici i njegovoj obitelji koji se bore za egzistenciju. Nadam se da ćemo svi skupa pokazati…

Objavljuje Bili CvitakPonedjeljak, 13. siječnja 2020.

Komentari