Rijeka je ugostila najbolje hrvatske ekstremne sportaše

26

Nakon Zagreba, najbolji hrvatski ekstremni sportaši dolaze u Rijeku. Danas, 11. srpnja održala se posljednja etapa Challenge Toura 2020. uoči 21. Pannonian Challengea na Skate parku Krnjevo. Tako je uz pomoć BMX Freestylea, Skate i Inline natjecanja Rijeka na jedan dan postala i prijestolnica ekstremnog sporta, a sportsko-akrobatske izvedbe vozača nadopulile su i program Europskog kvarta kulture Kantrida.

Ljubitelji ekstremnog sporta i dobre zabave savršeno su se uklopili u ovogodišnju titulu Rijeke kao Europske prijestolnice kulture i tako se zagrijali za 21. Pannonian Challenge koji se od 12. do 16. kolovoza odvija u Osijeku, gdje će se sastati najbolji europski ekstremni sportaši. No, danas uz poklone sponzora svaki pobjednik pojedine discipline će dobiti nagradu od 1000, 500 ili 300 kuna za prvo, drugo ili treće mjesto. Vozači će si čestitke dodijeliti rukovanjem laktovima i s maskama na licu kao dio obaveznih epidemioloških mjera, a neće nedostajati ni zračni high fiveovi s ranije dezinficiranim rukama. Glazbenu pozadinu vozači pružio je DJ Antonio Podnar.

Nakon Rijeke i dugo iščekivanog 21. izdanja jednog od najboljih europskih festivala ekstremnog sporta u Osijeku, Challenge Tour se naknadno nastavlja 29. kolovoza, kada će u sklopu Špancirfesta zapaliti varaždinsku publiku.

Izvor: Moja Rijeka

Komentari