Riječka ideja – Prijave za dodjelu Nagrade za transfer znanja

10

Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s tvrtkom partner Alarm automatika d.o.o. u lipnju 2019. u sklopu programa Riječka ideja, smjer Poticaj raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade za transfer znanja.

Transfer znanja jedan je od strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci i Zaklade Sveučilišta u Rijeci koji obuhvaća djelatnosti kojima se, koristeći kompetencije, stručno znanje i opremu Sveučilišta, stvara vrijednost za gospodarske i druge subjekte, a najboljim poslovnim praksama doprinosi dobrobiti Sveučilišta i njegovih sastavnica, zaposlenika i društvenog okruženja.

Natječaj predstavlja poticaj i promociju suradnje temeljenoj na znanju i inovacijama, a cilj je prepoznavanje i nagrađivanje primjera dobre prakse, odnosno uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u Rijeci u gospodarsku i širu zajednicu.

Predlagatelji kandidata mogu biti fizičke i pravne osobe. Natječajem se dodjeljuje jedna nagrada u kategorijama: poslovna suradnja (Consultancy), inovacijski projekti (Contract Research) i razvoj tehnoloških rješenja (Technology Transfer). Nagrada uključuje povelju i financijski iznos u visini od 10.000,00 kuna brutto. Rok za prijavu je 27. rujna 2019.

Više informacija o uvjetima prijave nalaze se na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta.

 

Komentari