Promocija Istre kroz putujuću izložbu svadbenih fotografija

62

TIJARAnewsFESTIVAL već nekoliko godina cijeli mjesec siječanj pretvara u mjesec posvećen vjenčanjima u Istri. Kao najava velikog TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja koji će se 25. i 26. siječnja održati u Domu branitelja u Puli, već ove subote održan je još jedan pretprogram.

TIJARAnewsFESTIVAL sastoji se od glavnog programa TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja te pretprograma TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije i TIJARAfashionNEWS izložbe svadbenih haljina.

Ove subote posjetitelji su imali prilike vidjeti festivalski pretprogram TIJARAartNEWS, izložbu svadbene fotografije koja se održala u voznom parku Brioni Pula.

tijara3

TIJARAartNEWS Istra wedding destination izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 48 radova hrvatskih fotografa. Tijara već godinama u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Istarske županije te Turističkom zajednicom Grada Pule radi na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja te je osmišljena putujuća izložba fotografija u autobusu tvrtke Brioni Pula na linijama tvrtke i partnera ne bi li se što bolje prezentirala Istra u inozemstvu.

Autobus pun svadbenih fotografija snimljenih na lokacijama duž obale i unutrašnjosti Istre nakon otvaranja ove subote krenuo je na svoju inozemnu i hrvatsku rutu ne bi li promovirao Istru kao idealnu lokaciju za vjenčanja mladencima iz Europe te također drugih dijelova Hrvatske.

tijara1

Tako je lokalno stanovništvo moglo posjetiti izložbu fotografija nakon čega je autobus krenuo rutom te će do 31. 1. posjetiti: Budimpeštu, Bratislavu, Beč, Linz, Munchen, Veneciju, Mestre, Padovu, Milano, Portorož, Kopar, Trst, Zagreb, Karlovac, Senj, Zadar, Šibenik, Split te brojna druga mjesta. Na izložbi se predstavljaju hrvatski fotografi: Foto Festival wedding photography, Flash studio, Unique photography, Merika photography, Pirowski wedding photography, Nino Fanuko photography, Teodor Korodi, Željko Vidinović photography, Nenad Šimunić-Pulić, Anushcka, Anton Unković.

 

 

 

Komentari