Ovog mjeseca u Rijeku ponovo dolazi Pravne klinike PFZG: Svi građani i građanke mogu zatražiti i primiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje

96
Pravna klinika

Sljedeći tjedan u srijedu, dana 18. listopada 2023, udrugu SOS Rijeka će posjetiti dugogodišnji suradnik, Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti i primiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć navedenog datuma od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdieva 11 u Rijeci. Svoj termin potrebno je rezervirati pozivom na broj telefona 051 211-888.

Građani_ke sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli. Istovremeno koristimo priliku da podsjetimo kako žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno primiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka, nevezano uz posjet Pravne klinike.

Komentari