Nikola Ivaniš na sučeljavanje došao s modricom: Imao sam manju prometnu nesreću

44

Osvojim izbornim programima i drugim temama od važnosti za Rijeku na sučeljavanju na RTL-u govorili su SDP-ov Marko Filipović, kandidat PGS-a i Laburista Nikola Ivaniš, kandidat Mosta Marin Miletić, kandidat HDZ-a Josip Ostrogović i kandidat grupe birača,  Davor Štimac.

Nikola Ivaniš na sučeljavanje je stigao u posljednji trenutak s modricom na glavi i zavojem iznad oka. “Imao sam manju prometnu nesreću s ogrebotinama”, odgovorio je Ivaniš na pozdrav i pitanje voditeljice RTL-ova sučeljavanja Damire Gregoret. O tome što se točno dogodilo, Nikola Ivaniš je podijelio i na društvenim mrežama.

“Dragi prijatelji,

želim vas osobno informirati da sam danas u posljepodnevnim satima u Rijeci imao lakšu prometnu nesreću. Stradao sam kao vozač mopeda i pretprio lakše povrede glave, a što mogu zahvaliti i činjenici da sam moped vozio koristeći kacigu.

Poslije nesreće sam obavio bazične preglede glave, sanirane su mi lakše ozljede, poslije čega sam otputovao u Zagreb gdje sam sudjelovao na sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Rijeke.

Primio sam mnogobrojne pozive i poruke prijatelja, poznanika, ali i mnogih meni nepoznatih građanki i građana i svima vam se najiskrenije zahvaljujem na brizi.

Kako bilo, kampanja ide dalje istim tempom, sve do konačnog cilja!

Još vam jednom svima hvala Živjeli!“, napisao je Ivaniš.

Komentari