Nadrealni predizborni spotovi (koje morate pogledati)

283

Bivši hrvatski predsjednik povremeno bljesne na društvenim mrežama, a ovo mu je zadnje vrijeme najjači bljesak. Razlog su dva promotivna video spota, koji su u startu naišli na urnebesnu reakciju gledatelja i izazvali salve komentara po društvenim mrežama.

Spotovi su nakratko nestali, da bi se potom vratili uz objašnjenje kako je u pitanju zapravo ukazivanje na besmisao trošenja milijuna na skupo producirane spotove. Ovi su jeftiniji, plaćeni 0 kuna + 1500 za studio. Tako je objašnjeno, ne pitajte nas za objašnjenje.

Namjera je bila i probijanje svojevrsne medijske blokade. Tu se svakako treba složiti, svi su mediji probijeni komentarima spotova… Uostalom, pogledajte i sami.

Da ne ispadne da su ranije kampanje bile lišene nadrealnih spotova, iz arhive smo iskopali još jedan, a sigurno bi se našlo još kandidata za tu kategoriju. Sjetite li se i vi kojeg, slobodno javite…

Fali vam glazbe? Ok, evo novoga hita Dražena Žanka. Da je kojim slučajem izašla krajem 80ih, početkom 90ih, dok je harao italo đir, možda bi je slušali i u DJ setovima. Možda bi Žanko malo teže prošao kao Gigi D’Agostino, ali glazbena industrija je ispisala i čudnije priče.

Komentari