Mačka Anastazija im srušila recenzije! Dubrovački muzeji ocijenjeni s 1,9 zbog odnosa prema dugogodišnjoj stanovnici

190
Izvor: Natalija Svrtan FB

Nakon što je omiljena dubrovačka mačka Anastazija izgubila svoj dom pred Kneževim dvorom, građani i ljubitelji životinja uputili su niz kritika. Naime, Facebook stranica Dubrovačkih muzeja ima ocjenu 1,9, a negativne recenzije samo se nižu.

“POZOR!!! NISU PRIJATELJI ŽIVOTINJA!!! Izbjegavajte posjetiti ovo mjesto! 18-godišnja mačka Anastazija, koja je tu živjela cijeloga života, u okruženju Muzeja, izgubila je jedino sklonište koje je imala. Bacili su njezinu prekrasno kućicu gdje je spavala i gdje je bila zaštićena od kiše, zime i hladnoće. Sramite se, primitivci! Ta mačka je bila jedino vrijedno što imate” – stoji u jednom komentaru.

Strašno je što ste ovaj plemeniti prostor zagadili nedostatkom empatije. Nije sve u soldima i lijepim stvarima, ima nešto i u dobroti, a pogotovo kad je usmjerena prema slabijima. Nemate empatije za slabije niti poštovanja prema starosti. Cijeli svijet sad vas zna po okrutnosti prema mački, smatrate li to dobro obavljenim poslom? Nadam se da vaši poslodavci ne misle tako i da će vas zamijeniti dobrim ljudima, koji će imati stručnu spremu ali i dušu!” – komentirao je jedan korisnik.

“Ovakva reklama vam baš nije trebala prije ljeta”, piše u trećem, donosi Index.

dubrovački muzeji
Izvor: Screenshot

“Mišljenje Dubrovačkih muzeja je i dalje isto. Mačjoj kućici nije mjesto na trijemu Kneževa dvora, bila to kartonska kutija ili stilizirana nastamba. Naglašavamo kako nitko nema ništa protiv mačaka koje borave na trijemu dugi niz godina i koje donedavno nisu imale nikakvu nastambu”, poručili su za Dubrovački vjesnik.

L.B.

Komentari