Kastavski reformisti prikupili 1300 kg hrane za životinje u Baniji i 1400 kn donacija

25

Kastavski reformisti danas su održali akciju prikupljanja hrane za životinje u potresom razorenoj Sisačko-mosavačkoj županiji.

“Teško je pronaći riječi kojima bi se opisala energija današnje AKCIJE PRIKUPLJANJA HRANE ZA MACE I PSE GLINE I PETRINJE. Uspjeh joj najlakše opisuju brojke. 1300 kilograma hrane, 1400 kuna novčanih donacija, mnoštvo lijekova, krevetića, posudica, vodilica i igračaka. Odaziv građanki i građana Kastva, ali i okolnih gradova i općina bio je nevjerojatan.

Posebne zahvale zaslužuju svi naši volonteri koji su usprkos “zubatom suncu” sa širokim osmjehom na licu zaprimili sve donacije. Veliko hvala Društvu za zaštitu životinja Rijeka (Azil za nezbrinute životinje) i njezinoj predstavnici gospođi Mariji. Ovom prilikom zamijenili smo uloge te su oni umjesto doniranih bili donator sa četiri velike vreće hrane. No najveće zahvale idu našoj prijateljici, humanitarki velikoga srca Jasni Vrhovac.

Osim što je inicirala ovo prikupljanje, Jasna je u prostorijama svoje Riječke građanske inicijative – POMOZIMO privremeno uskladištila doniranu hranu. Privremeno, jer će njezina inicijativa sve donacije već u narednim danima odvesti u pogođene krajeve, na mjesta gdje su najpotrebnija. Novčane donacije biti će uplaćene na dva mjesta. Neprofitnoj organizaciji “Farmica” i organizaciji SOS za životinje s područja Sisačko-moslavačke županije koji će sredstva iskoristiti za prehranu domaćih životinja.

Još jednom, hvala svima, dokazali ste da ste najveći kada je najpotrebnije”, poručili su Reformisti.

Komentari