Jan Bolić: “Dragi moji, stigao sam kući! Medicinske sestre intenzivne njege i liječnici nisu samo spasili moj život, nego su ga i obogatili”

190
jan bolić
Foto: Jan Bolić FB

Poznati riječki književnik Jan Bolić zbog Covida-19, netom prije Nove godine završio je u bolnici na respiratoru. Sada je na društvenim mrežama javio kako je bolje te da se vratio kući, ali i javno pohvalio svo osoblje koje se brinulo za njega u vrijeme boravka u bolnici.

“Dragi moji, stigao sam kući!

Napokon sam se vratio u svoj krevet! Nedostajao mi je, sad mi je još sve malo čudno i drukčije, ali puno je bolje biti s mojima nego u bolničkoj sobi.
Još uvijek nisam potpuno oporavljen i dugo će mi trebati da vratim fizičku snagu! Još uvijek teško govorim i ne mogu gutati, ali ja sam uporan i ne odustajem. Vježbam gutanje i govor! Tek jedan dan govorim i gutam, nisam govorio i jeo na usta 16 dana pa se to sve umrtvilo. Tako da se još hranim na cjevčicu… a kokica i krumpir će još malo pričekati.
Ovi divni ljudi s odjela intenzivne njege neurologije, učinili su moj boravak što ugodnijim… njima svima zaista treba dati nagradu, jer ono što rade u tim uvjetima, zaslužuju više od plaće koju imaju!
Nisam se uspio sa svima fotkati, ali svi su divni! Od liječnika pa do čistačica. Neki se nisu ni htjeli fotkati…
Medicinske sestre intenzivne njege i liječnici toliko susretljivi i spremni pomoći… to je stvarno rijetkost u zdravstvu!
Često sam znao imati jako neugodne susrete s liječnicima itd.
Hvala im! Zauvijek ću ih se sjećati, nisu samo spasili moj život, nego su ga i obogatili! Jer poznavati njih, čini me još bogatijim!
Vaš Jan!”, poručio je Jan Bolić na društvenim mrežama.
Snimka zaslona 2023-01-20 092039
Izvor: Screenshot FB

Komentari