Humanitarna akcija “Lokosi za Dječju bolnicu Kantrida”

44
Bliži se Božić, a NK Lokomotiva već tradicionalno uz pomoć svojih simpatizera, navijača, igrača i njihovih roditelja prikuplja sredstva za dječicu u bolnici Kantrida. Kako bismo ih razveselili za nadolazeće blagdane, NK Lokomotiva poziva Vas da se do 21. prosinca 2020. pridružite u ovoj humanitarnoj akciji.
Za sve simpatizere napravili su i službene NK Lokomotiva Rijeka zaštitne maskice, a sav prihod od prodaje će biti doniran.
Cijena 1 maskice je 30kn (od kojih 15kn plaćamo trošak izrade, a 15kn doniramo riječkoj Dječjoj bolnici). Maskice su dvoslojne, ručno-šivane i dolaze u 3 veličine: S, M i L uz prilagodljive trakice za uši. Na slici možete vidjeti dizajn maskice i kako stoji našem najmlađem Lokosiću.
Za narudžbu nas kontaktirajte preko Instagram i Facebook stranica NK Lokomotiva Rijeka do 21.12.2020. i slobodno podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima!
Moguće je i samo donirati simboličan iznos bez kupnje maskica, a ukoliko samo želite kupiti maskicu bez donacije za Dječju bolnicu, cijena je 15kn.

Komentari