Hrvatska turistička zajednica: “Pošaljite svoj nezaboravni pogled iz Hrvatske”

29
Izvor: HTZ

Prošlog tjedna Hrvatska turistička zajednica pokrenula je platformu EnjoyTheViewFromCroatia, koju za vlastitu promociju mogu koristiti svi turistički djelatnici iz Hrvatske od iznajmljivača, vlasnika ugostiteljskih objekata, ugostiteljskih djelatnika, djelatnika u agenciji do članova turističke zajednice. Na ovaj način pozvani su svi turistički dionici da se uključe u kampanju i pošalju svoju viziju pogleda iz Hrvatske. Priključiti se mogu na način da pošalju fotografiju ili video za koji misle da će najbolje prenijeti ljepotu Hrvatske na ovu poveznicu, priopćili su iz Hrvatske turističke zajednice.

FB_EnjoyTheView_Du-EN_1
Izvor: HTZ

Nova kampanja pod nazivom „The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“ Hrvatske turističke zajednice pokreće e krajem ovog tjedna te početkom lipnja na svim ključnim komunikacijskim kanalima. Direktor Hrvatske turističke zajednice kazao je:

„U tijeku je finalizacija media planova koja se odnose na tržišta za čije je građane izgledno da će, nakon otvaranja granica u svojim zemljama, moći posjetiti Hrvatsku. Riječ je o vjernim turistima iz susjednih zemalja poput Austrije, Češke, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Njemačke, Italije i Poljske. Za njih je pripremljena direktna i intenzivna oglašivačka pozivna komunikacijska kampanja.“

HTZ-Vacation-you-deserve_Sun-and-sea_EN
Izvor: HTZ

Komentari