Dječja karnevalska povorka – Središte grada zatvoreno za promet!

43

Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke, u subotu 8. veljače 2020. godine, u vremenu od 12,30 do 18 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, I. Henckea, Ivana Zajca, Wenzelovom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na alternativne pravce.

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:
Grobnička riva od 00,00 do 24,00 sata, Putnička obala (središnji dio) od 00,00 do 18,00 sati, Parkiralište „Delta“ od 00,00 do 18,00 sati, Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom I. Henckea) od 6,00 do 18,00 sati.

Mole se vozači da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 8.2.2020. godine, najkasnije do 06 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta.
Ukoliko se parkiralište Delta popuni informacija o lokaciji na koju su premještena vozila moći će se dobiti u Odjelu za informiranje i reklamacije Rijeka plus d.o.o., od 06 do 22 sata 051 311-400 i postaji Prometne policije na telefon: 051 335 521.

Pretplatnici s parkirališta Putnička obala mogu vozila parkirati vozila na Adamićevom gatu, a pretplatnici s parkirališta Delta vozila mogu parkirati na dijelu parkirališta uz Rječinu.

Javni gradski prijevoz
Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa.
Ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12 do 18 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.
Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta
U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

 

Komentari