Bandić bi skelu u hipu pojeo, baš kao nekad pahulje iznad Zagreba! U Rijeci vole “slow food”…

111

Milan Bandić bi urušenu skelu u Rijeci „pojeo“, baš kao što je svojedobno bio spreman pojesti svaku snježnu pahulju u gradu Zagrebu.

Na pitanje koliko bi u Zagrebu trebalo za sanaciju zgrade zbog koje je zatvoren promet riječkom Adamićevom ulicom, zagrebački gradonačelnik je poručio da bi sve bilo gotovo dok se popiju dvije kave na Korzu, prenosi Novi list.

Inače, Bandić je u Rijeku došao podržati Nezavisnu listu Bura Hrvoja Burića na nadolazećim izborima za vijeća mjesnih odbora koji će se održati 2. prosinca 2018. godine.

Kako bilo, peti je dan od urušavanja skele i građevinskog materijala sa zgrade u Adamićevoj ulici. Vjerojatno je da će u utorak u promet biti pušten jedan trak prometnice, potvrdio je Danijel Frka iz Gradskog prometnog centra dodavši kako su u tijeku pregovori s izvođačima radova o takvoj mogućnosti kao i njihovoj obavezi postavljanja potrebne signalizacije na suženom dijelu prometnice.

Računamo da će se otvaranjem jednog traka u Adamićevoj ulici za promet ujedno otvoriti Jelačićev trg, Ribarska i Veslarska ulica i dio Fiumare, kazao je Frka. Ipak, vozačima se preporuča da i dalje koriste sjeverni koridor i riječku obilaznicu.

Na mjestu oštećene skele, podignuta je nova dvostruko šira koja zahvaća jedan prometni trak. Jutros se promet iz smjera zapada odvijao normalno, dok je u istočnom dijelu Rijeke ponovno došlo do prometnog kolapsa. Danas je u Gradu Rijeci najavljen sastanak predstavnika svih službi uključenih u rješavanje problema.

Komentari