Adele objavila novu pjesmu. Publika oduševljena! – “Nakon ovog se i meni razvodi”

151

Nakon šest godina, Adele je objavila prvu pjesmu s novog albuma. Riječ je o pjesmi “Easy on me”, a u prvih osam sati preslušana 13 milijuna puta na YouTubeu. Adele pjeva o povezanosti propalog braka i poteškoća u njenom djetinjstvu.

“Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime prije gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurnom, baš kao i uvijek. Pa ipak, svjesno, a možda i voljno, bacila sam se u labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Maknula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Otkrila sam neke doista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla započeti, ali sam i osjećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osjećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osjećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon objaviti ovaj album. To je bilo moje pitanje života ili smrti tijekom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta vlastitom tugom. Moje srce trebalo se oporaviti. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gdje je srce”, rekla je Adele o albumu.

Obožavatelji su oduševljeni novom pjesmom, a ovo su samo neki od komentara: “Ona je savršena, savršeno priča priču, savršeno pjeva”, “Grammy je ponovno čeka”, “Uvijek uspije savršeno pretočiti svoje emocije u pjesmu”, “Ovo će biti ogroman hit”, “Nakon ovog bi se i ja razvela”.

L.B.

 

Komentari