Let 3 predstavio spot za pjesmu “Mama ŠČ!”

96

U Dnevniku premijerno je prikazan videospot Leta 3 za pjesmu „Mama ŠČ“. S ovom pjesmom Let 3 će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu.

Riječ je o jednom od najiŠČekivanijih spotova. Redatelj spota je Radislav Jovanov Gonzo. Spot za „Mamu ŠČ“ snimljen je u Zagrebu, a u snimanju je sudjelovala i glazbenica i drag umjetnica Jovanka Broz Titutka sa svojim plesačicama.

‘’Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku! – izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

‘’Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak’’, kaže Zoran Prodanović Prlja.

Ipak, tu iznenađenjima nije kraj. Sredinom idućeg tjedna Let 3 predstavit će i traktor.

Nakon uvjerljive pobjede na Dori, Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu, preuzeli radijski eter gdje su već su 4 tjedna na broju #1 na nacionalnoj HR Top 40 listi! ‘Mama ŠČ! pojačano se sluša na svim streaming platformama širom svijeta, a videospot za ‘Mama ŠČ! pogledaj na Dallas Records YouTube kanalu!

L.B.

 

Komentari