Što očekuje vodene znakove 2011?

74

Rak baš i ne spada u najsretnije znakove posljednjih dvije godine, a napetosti će se nastaviti i tijekom 2011. godine. Emotivni život ličit će im melodramatičnom filmu. Neki Rakovi mogu se smrtno zaljubiti sljedeće godine i biti spremni napraviti baš sve kako bi osvojili osobu do koje im je stalo. Oni u vezama ili braku mogu doživjeti ozbiljnu krizu no iza napetosti krije se poruka – žele li spasiti i renovirati svoj odnos, morat će nešto radikalno u istom tom odnosu promijeniti. Sljedeća godina idealna je za rješavanje obiteljskih nesuglasica – neka se dobro oboružaju strpljenjem i budu spremni na kompromise. Na profesionalnom planu nudit će im se primamljive mogućnosti. Ipak, neće biti sigurni trebaju li prihvatiti nove ponude jer će one značiti promjenu njihovog životnog ritma, možda i preseljenje, a Rak baš i nije znak koji voli promjene. Bez obzira na sve, bilo bi dobro da dvaput razmisle prije nego što donesu konačnu odluku. Što se posla tiče, isplati se riskirati.

Škorpione čeka relativno mirna godina u kojoj će se posvetiti radu i završavanju poslova koje su dugo vremena odlagali napraviti. Sad je krajnji čas za podvlačenje crte pod neke nedovršene priče i pripreme za novi početak, kada za dvije godine 2012. Saturn uđe u njihov znak. Tijekom 2011. godine Škorpioni neće biti pretjerano raspoloženi za druženje – najbolje će se osjećati u vlastitom društvu, premećući sjećanja. Također, u dosta velikoj mjeri bit će posvećeni poslu – rad će im često doći kao spas ili bijeg od njihovih vlastitih problema, a nije za zanemariti ni rezultate tog intenzivnog truda na poslu koji svakako neće ostati nezamijećeni. Bilo bi poželjno da pripaze na svoju prehranu i životne navike, disciplina i tjelovježba sigurno će im koristiti. Ljubavni život živnut će im u drugoj polovici godine.

Iako će im glava biti u oblacima, sljedeće godine Ribe bi se trebale posvetiti novim poslovnim projektima koji će, vjerojatno, biti dosta različiti od onoga čime su se bavile do sada. No, to nije razlog da hrabro ne krenu ususret izazovu. Mogle bi iznenaditi i sebe i druge za što su sve sposobne. Da ne spominjemo u koliko mjeri novi poslovni projekti mogu poboljšati stanje na njihovom bankovnom računu. Ipak, s novcem trabaju biti oprezne, njihovi prihodi mogu se istopiti istom brzinom kao što su i narasli. U poslu bi se trebali osloniti na vlastite snage – kolege i poslovni suradnici samo im mogu otežati realizaciju njihovih zamisli. U osobnim vezama bit će prilično zahtjevne, tražeći od partnera više pažnje i iskaza ljubavi no inače. Ovo je dobra godina za učenje i profesionalno usavršavanje. I inače maštovite, Ribe će imati sljedeće godine biti pune inspiracije što će posebno koristiti onima od njih koje se bave kreativnim poslovima.

Karin Balog Martić

www.astrodrom.hr

Komentari