Priča s naslovnice

211

Proljeće je tu, zahuktava se naveliko. Sunca ima sve više, temperature su sve više, a odjeće ima sve manje i manje. Upravo je ovo period kada svi (vjerojatno prekasno, ali eto…) počinju razmišljati o ljetu, kupaćim kostimima i onome što će morati pokazati na plaži. Ako vam kažemo da postoji proizvod koji je inovacija u borbi protiv celulita, da omogućuje izlučivanje svih tipova masti – čak i onih najotpornijih, da njegovom upotrebom istovremeno mršavite i učvršćujete svoju kožu i da se sve to događa u samo 7 dana! Što biste rekli?

Predstavljamo vam proizvod Laboratorija ELANCYL koji će vas riješiti brige i omogućiti da uživate u proljeću, spremni za ljeto. Da znanost u kozmetici igra veliku ulogu, svima je već dugo vremena jasno. Laboratoriji Elancyl jedna su od kozmetičkih kuća koje prednjače na području inovacija i unapređenja svojih proizvoda. Nakon 40 godina inovacija, 40 godina učinkovitosti i zadovoljstva, kako bi svim ženama ponudili proizvode za ljepotu tijela koji ujedinjuju stručno znanje s ugodom primjene, laboratoriji Elancyl su za ovu godinu pripremili revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita: prvi proizvod za mršavljenje, koji eliminira sve tipove masti.

Vođeni svojim poznavanjem fiziologije i mehanizama mršavljenja, Laboratoriji ELANCYL shvatili su nužnost savršenog kontroliranja mehanizama lipolize, kako bi ponudili potpuno, učinkovito i trajno anticelulitno djelovanje, kombiniranjem komplementarnih djelatnih tvari.

Cellu Slim je prvi ELANCYL proizvod za mršavljenje koji eliminira sve tipove masti zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari Laboratorija Pierre Fabre. Cellu Slim ostvaruje izniman učinak eliminacije svih tipova masti, zahvaljujući novoj kombinaciji djelatnih tvari: CEKROPIJA + KOFEIN. Cekropija cijepa najotporniji tip masti, trigliceride, na digliceride, a kofein zatim cijepa digliceride na masne kiseline tj. pospješuje lipolizu. Ksantoksilin pospješuje sagorijevanje masti, a florizin sprječava ponovno nakupljanje masti. Djelovanje bršljana potiče sintezu kolagena i elastina te sprječava glikozilaciju i potiče eliminaciju vode i toksina. Kronoprogramirana formula omogućuje samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje. Naime, Laboratoriji ELANCYL su prije desetak godina osmislili koncept kronobiologije primijenjene na proizvodima za mršavljenje.

Istraživanje Francuskog nacionalnog centra za znanstvena istraživanja utvrdilo je postojanje prirodnih kronoloških mehanizama i došlo do sljedećeg zaključka: ujutro je potaknuta potrošnja zaliha, a navečer se intenzivira nakupljanje masti. Učinkovitost ELANCYL-ovih anticelulitnih proizvoda se godinama temelji na jednostavnom načelu: davanje „pravih” djelatnih tvari masnim stanicama u pravo vrijeme, na ciljan i specifičan način. Sada, s novim ELANCYL proizvodom, Cellu Slimom, ovaj koncept ostaje jedna od glavnih ELANCYL-ovih prednosti.

Više informacija o proizvodu možete dobiti na web stranici www.cellu-slim.com.hr.

Oktal Pharma d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb Croatia
tel.: +385 1 6595 777
fax: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr
www.oktal-pharma.hr

Komentari