Odmor u AktivHotelu Hochfilzer u Ellmauu u gorju Wilder Kaiser – kada gosti postanu prijatelji!

354

AktivHotel Hochfilzer in Ellmau am Wilden Kaiser
Ellmau u tirolskom gorju Wilder Kaiser u veljači 2015. AktivHotel Hochfilzer s 4 zvjezdice u obiteljskom je vlasništvu još od 1832., a nalazi se usred mjesta Ellmau u gorju Wilder Kaiser. Rekreacijski programi za obitelji i planinare, turističke atrakcije za najmlađe, čarobni kupališni kompleks, kulinarski užici koje priprema naš kuhinjski tim… Baš sve što vam je srcu drago.

Preskakanje vatre, pješačenje u krpljama, glazba uživo, pješačenje s bakljama ili skijaški safari – gotovo svakodnevno se nudi vrlo raznolik program. Ingrid Hochfilzer, vlasnica hotela, redovito i rado komunicira sa svojim gostima, primjerice za vrijeme zajedničkog pješačenja s bakljama ili za večerom. Brojni stalni gosti uživaju u prisnoj atmosferi koja ovdje vlada te se često godinama vraćaju u AktivHotel Hochfilzer. Na TripAdvisoru® AktivHotel Hochfilzer zauzima 1. mjesto među 15 hotela, koliko ih ukupno ima u Ellmauu.
Patrick iz Njemačke to opisuje ovako:

„Kao već nekoliko prethodnih godina, i ovaj put sam proveo zimovanje u AktivHotelu Hochfilzer u Ellmauu. Zašto svake godine dolazim? Vrlo jednostavno: ovo je hotel u kojem GOSTOLJUBIVOST ima najviši prioritet. Čim stignete, recepcionari vam izraze srdačnu dobrodošlicu tako da se od prve sekunde odlično osjećate. Bez obzira na to s kojim ste osobljem u kontaktu (u hotelu ili izvan hotela), uvijek će vas pozdraviti, a najčešće će zapodjenuti ugodan razgovor s vama. Ljudi koji ovdje rade jednostavno su sjajni!“

AktivHotel Hochfilzer ima 4 zvjezdice, a nalazi se usred mjesta Ellmau u tirolskom gorju Wilder Kaiser. Hotel čine ukupno tri zgrade: hotel, kuća s apartmanima i pansion. Gosti mogu birati između sedam kategorija soba, s tim da ukupno ima 90 soba. Osim toga, hotel raspolaže kompleksom za wellness veličine 430m² s unutarnjim bazenom, unutarnjim i vanjskim whirlpoolom, panoramskom saunom, parnom kupelji sa slanom vodom te finskom saunom.

Usluge uključene u cijenu AktivHotela Hochfilzer: planinarski izleti i programi u prirodi, večernja animacija za djecu koja podrazumijeva i čuvanje djece, glazba uživo. AktivHotel Hochfilzer radi prema sezonskom rasporedu, a otvoren je svake godine od sredine svibnja do sredine listopada, kao i od sredine prosinca do početka travnja.

PR objava

Komentari