Katinka

127

Dočekali smo da sunce grane, a nadam se da ćete  iskoristiti još jedan prekrasan, usudim se reći ljetni dan za šetnju, druženje, sunčanje, a oni hrabri i za kupanje, ali isto tako ugodan i brzi prolaz radnog vremena želim svima (nakon Praznika rada)!

Znate i sami da smo mi samo ljudi i da ako imamo jedan slobodan dan, želimo dva, da imamo dva htjeli bi tri… i tako u nedogled, ali ne brinite nije to problem pojedinaca, kolektiv je takav i to je, nazovimo ‘normalno’, možda je to malo preteška riječ i nije baš prikladna ali… to je ljudska narav, kad ti netko da prst ti bi cijelu ruku… što nije ni tako loše – težiti ka’ visokim ciljevima koje je teško, gotovo nemoguće doseći, to i je bit života, zar ne?! Ok, zapetljala sam se u mrežu svojih misli što i nije baš efikasno, paaaaa… hvatajmo se posla!

Nadam se da ste već isplanirali gdje ćete za vikend (a on brzo stiže), bilo to kući ljenčareći i ne radeći apsolutno ništa, bilo na plažu sa obiteljima, prijateljima, susjedima i slično kako bi iskoristili prve zrake sunca (Pazite se UV index je visoki!!!), bilo u šumu odmarati se aktivno, ova jednostavna, a osvježavajuća kombinacija pića zadovoljiti će svakoga, a Vama omogućiti da ispadnete frajer/ica među ekipom. Ma tko to ne bi volio?!

Katinka – voćni mix savršeno izbalansiran slatkim i kiselim okusom, kojem snagu daje vodka pripremiti ćete na sljedeći način:

Katinka
5cl BOLS Vodka
3cl Apricot brandy
2cl Lime juice

Sve sastojke dobro promiješajte, ulijte u koktel čašu koju ste prethodno napunili drobljenim ledom, a kao dekoraciju koristite krišku limete.

Ukoliko i Vi želite biti kreatori ovih zanimljivih mješavina, ludo se zabaviti na sezoni i još bolje zaraditi, prijavite se u Školu barmena na vrijeme jer mjesta ima još samo malo. Detalje o školi saznajte na našoj stranici www.barmen.hr u rubrici Škola barmena.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari