Uređen dnevni boravak Zavoda za ginekologiju! Donacija za ugodniji boravak pacijentica u riječkoj bolnici!

57

Na drugom katu Zavoda za ginekologiju, Klinike ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka, danas je medijima predstavljen uspješno okončan projekt preuređenja dnevnog boravka na Zavodu. Zahvaljujući tvrtci Uslužni centar d.o.o., sredstvima od 27 tisuća kuna uređen je i opremljen dnevni boravak namještajem i TV prijamnikom, a učinjeni su i ličilački radovi, kao i sitni popravci u kupaonicama.
Adaptacija prostora i nabava opreme korak je dalje u nastojanju KBC-a Rijeka da svoje prostore učini ugodnijim za sve pacijente, pa tako i pacijentice tijekom njihova liječenja na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Tvrtka Uslužni centar d. o. o. Rijeka osnovana je 1993. godine, a bavi se uslugama čišćenja poslovnih i stambenih objekata te pripremom i posluživanjem hrane i pića u restoranima. Na ovu gestu odlučili su se, prema riječima vlasnice Irene Vukušić, jer u njihovoj tvrtci od 155 zaposlenih radnika, čak 148 su žene. Upravo je iz tog razloga tvrtka svojih 25 godina aktivnog poslovanja odlučila obilježiti ovim vrijednim darom Zavodu za ginekologiju KBC-a Rijeka.

Predstavnici Uslužnog centra d. o. o. gospođi Ireni Vukušić na ovoj hvalevrijednog akciji zahvalili su se voditelj Odjela ginekološke onkologije dr. sc. Marko Klarić i predstojnik Klinike za ginekologiju i porodništvo prof. dr. Herman Haller, a prof. dr. sc. Herman Haller, uručio joj je i zahvalnicu u svoje ime te u ime ravnatelja KBC Rijeka, prof. dr. sc. Davora Štimca.

DSC_1614

Ovaj projekt je nastavak  suradnje bolnice s brojnim tvrtkama i udrugama kako bi se bolničko okruženje učinilo humanijim za pacijente i njihove bližnje.

Komentari