Mladić u jednoj noći oštetio gume na 17 vozila!

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je u subotu 13. srpnja oko 2 sata u noći oštetio gume na osobnom automobilu. Mladića je u toj „raboti“ zatekao vlasnik automobila i zadržao ga do dolaska policije

21
policija-lisice
Photo: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je u subotu 13. srpnja oko 2 sata u noći oštetio gume na osobnom automobilu. Mladića je u “akciji” zatekao vlasnik automobila te ga je zadržao do dolaska policije.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je 23-godišnjak iste noći oštetio pneumatike na još 16 vozila parkiranih u trima ulicama na području Sušaka, a na jednom od vozila oštetio je i karoseriju.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 31 tisuću kuna. Policija je kod osumnjičenog mladića pronašla i “alat” kojim je načinio oštećenja na vozilima u vlasništvu hrvatskih državljana i jedne tvrtke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari prijavljen je mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari