Konzum lažirao deklaraciju – nesretne su mace nažalost imale posljedice

Preko deklaracije gdje se nalazi i rok trajanja, prelijepljena je nova s drugim rokom trajanja

792

Užasnuta činjenicom kako je  prevarena, čitateljica portala Podravski.hr požalila se javno ovim riječima:

Imam pritužbu na Konzum i želim neka se zna kako oni tamo rade. Nedavno smo kupili u poslovnici Konzuma konzerve Gourmet Gold za mačke koje su naši kućni ljubimci. Bilo je 50 posto na sniženju. Kupili smo oko 15 komada. Mačke su pojele četiri konzerve te dok smo vidjeli da naše dvije mice ne žele više jesti jer su hranu ostavljale u posudici i dobile su proljev i temperaturu, pogledala sam i skinula deklaraciju. I uvidjela pogrešku! Veterinara smo posjetili, mačke su odmah dobile injekcije i neke vitamine. Ispostavilo se, naime, kako su u toj poslovnici Konzuma očito svjesno prodavane konzerve kojima je rok trajanja istekao u ožujku ove godine. I preko tvorničke deklaracije gdje piše rok trajanja je prelijepljena nova deklaracija s novim rokom trajanja do 5. svibnja ove godine”

Branka iz Koprivnice također navodi da su se obratili Konzumu u kojem im je prodavačica rekla da dođu idući dan da to riješe sa šeficom, koja je lijepila sporne deklaracije na konzerve.

„Nismo htjeli ići niti im se više obraćati jer je to bila već druga neugodnost koju smo doživjeli u Konzumu s njihovom robom“.

Tužni smo s obzirom na činjenicu da se ovakve situacije događaju puno češće. Macama gospođe Branke želimo brz oporavak, ali i svim ostalima koji su imali slična iskustva. Tko zna, koliko smo puta i sami prevarom također pojeli hranu kojoj je već prošao rok trajanja.

Komentari