Kolekcija kupaćih kostima od reciklirane plastike – Jeste li ih već primijetili?

244
Reformation kupaći
Photo by: Reformation Instagram

Kada govorimo o trendi kupaćim kostimima postoji jedno pravilo – najbolja kolekcija te godine, ona je koja se proslavi na poznatim mladim damama već u proljetnim mjesecima na egzotičnim lokacijiama. Riječ je tako o drukčijem brendu svake godine, a ove nam se nekako čini da bi glavnu riječ mogao voditi ovaj zanimljivi brend koji istodobno promovira i zaštitu prirode.

Popularni modni brend Reformation nedavno je objavio zanimljivu kampanju recikliranih kupaćih kostima te se je tako istaknuo i pridružio brendovima Patagonia i Mara Hoffman.

Novi modeli brenda Reformation za ljeto 2019. godine izrađeni su  od econyla, materijala koji se dobiva reciklažom ostataka tkanina, ribičkih mreža i industrijske plastike. Osim zanimljivih oblika i dizajna, kupaći kostimi brenda Reformation sada će se dodatno istaknuti promoviranjem recikliranja i smanjenja korištenja nepotrebne plastike na dnevnoj razini.

Ovakav tip kupaćih kostima još nismo imali prilike isprobati, ali ukoliko nam se ukaže prilika, svakako javljamo dojmove.

 

Komentari