Susjedi tragično stradalog unuka Elvisa Presleya tvrde kako su čuli da njegova djevojka prije pucnja viče “Nemoj to učiniti!”

81

Susjedi Benjamina Keougha, unuka Elvisa Presleya, koji je umro u nedjelju ujutro, kazali su kako su čuli njegovu djevojku Dianu Pinto kako prije pucnja viče „Nemoj to učiniti!“. Prisjetimo se, Benjamin Keough oduzeo si je život vatrenim oružjem u nedjelju.

Benjamin Keough borio se s alkoholom i drogama, a nedavno se vratio s rehabilitacije. Lisa Marie Presley odgajala je svoju djecu po pravilima scijentologije što je Benjamin Keough smatrao neadekvatnim i govorio da se u tom pokretu „odgajaju sjebana djeca.“

Prije tragedije, u kalifornijskoj vili gdje se Benjamin Keough upucao bila je zabava, a oko 3:30 susjedi su čuli kako ženski glas očajnički viče. Policija i hitna pomoć na mjestu događaja bili su u 6 sati ujutro, izvještava Daily Mail.

Susjed je kazao: “Čulo se nekog kako glasno govori u dvorištu. Pogledao sam van i vidio njegovu curu kako razgovara s policijom. Bila je histerična i ponavljala da ne može vjerovati. Samo je psovala i ponavljala: „Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati da si je to napravio.“ Dodala je da će je obitelj mrziti i okrivljavati za to što se dogodilo. Mislim da se osjećala krivom, no ne želim nagađati što je bilo uzrok. To je bilo oko pola sedam – sedam. Razgovarali su vani oko sat vremena.”

Na Instagramu se od Benjamina Keougha oprostila i njegova bivša djevojka.

Izvor: Daily Mail

Komentari