Na Instagramu ćemo uskoro moći preslagivati fotografije na svom profilu

1

Instagram navodno radi na značajci koja bi korisnicima omogućila da prilagode redoslijed pojavljivanja fotografija na stranicama profila. Značajka prilagođavanja ove društvene mreže nedavno je otkrivena analizom koda aplikacije.

Značajku je otkrio programer aplikacije i stručnjak za obrnuti inženjering Alessandro Paluzzi koji je u prošlosti otkrio mnoge druge značajke u aplikaciji, uključujući plaćene pretplate i mogućnost učitavanja fotografija iz preglednika na stolnom računalu.

U svom posljednjem otkriću, Paluzzi je pronašao novu opciju na stranici s informacijama o profilu pod nazivom “Uredi mrežu”. Kroz nju je otkrio mogućnost pomicanja fotografija po profilu u formatu “povuci i ispusti” koji mu je omogućio da preuređuje fotografije na bilo koji način koji je odabrao, oslobađajući stranicu profila od prikazivanja fotografija i videozapisa striktno redoslijedom od najnovijih do najstarijih.

Instagram je rekao da se planira usredotočiti na kupovinu i video u 2022., tako da se prilagodbe poput prilagodljive stranice profila lijepo uklapaju u te ciljeve.

Izvor: Petapixel

L.B.

Komentari