Bob Saget, komičar i zvijezda sitcoma ‘Puna kuća’, preminuo u 65. godini

1

Bob Saget, komičar i glumac koji je publici vjerojatno najpoznatiji kao dobrodušni otac Danny Tanner u sitcomu “Puna kuća”, umro je u 65. godini.

“Užasnuti smo što potvrđujemo da je naš voljeni Bob danas preminuo”, navodi se u priopćenju obitelji Saget. “Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, nastupajući uživo i zbližavajući ljude iz svih sfera života uz smijeh. Iako u ovom trenutku tražimo privatnost, pozivamo vas da nam se pridružite u sjećanju ljubav i smijeh koje je Bob donio na svijet.”

Saget je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u nedjelju u Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, navodi se u priopćenju ureda šerifa okruga Orange. Uzrok smrti utvrdit će vještačenje, dodali su iz ureda šerifa. Saget je bio na Floridi u sklopu svoje turneje.

Saget, iako poznat na pozornici i među svojim prijateljima po svom raskalašenom humoru, prvi je put postao poznat publici pojavljujući se u obiteljskim programima. Glumio je kao otac udovac triju djevojčica u emisiji ABC-a “Puna kuća”, a zatim kao voditelj emisije “America’s Funniest Home Videos” na mreži. Sitcom, u kojem su u jednoj ulozi glumile Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin i blizanke Mary Kate i Ashley Olsen, trajao je osam sezona. 2016. godine ne Netflixu se pojavio spin-off, “Fuller House” uz česta pojavljivanja originalnih zvijezda, uključujući Sageta, Davea Couliera i Johna Stamosa. Trajao je pet sezona, zaključno s 2020. godine.

Izvor: CNN

L.B.

Komentari