Trener NK Rijeke oprezan uoči gostovanja kod Gorice: “Neugodna su ekipa, a mi moramo smanjiti svoje crne rupe”

19

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Gorice (Gradski stadion, 17 sati) u utakmici desetog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Bijeli u Velikoj Gorici kreću u drugi krug prvenstva, a Gorica je proteklih sezona bila crna mačka za riječke nogometaše. Ipak, stvari su se donekle promijenile prošle sezone i Rijeka je pod vodstvom Gorana Tomića ostvarila tri pobjede zaredom.

Jedno zahtjevno gostovanje, oni su neugodna ekipa. Moramo biti oprezni na njihov napadački dio, izrazito su neugodni u tranzicijama. Ne razmišljamo o izostanku stopera u njihovoj ekipi, samo da mi smanjimo te svoje crne rupe koje imamo, i da zadržimo stabilnost prema naprijed. I na Rujevici smo vidjeli da je to ekipa koja nas je dosta namučila, očekujem kompaktnu Goricu, izrazito neugodnu pri izlascima. Dobar skor? Svaka utakmica je priča za sebe i puno toga ovisi o trenutnoj formi. Zdravstveni karton? Nekoliko igrača ima nekih laganih posljedica od zadnjih utakmica, nadam se da ćemo to uspjeti zakrpati do nedjelje.” – rekao je trener Rijeke Goran Tomić uoči utakmice.

 

Komentari