Sutra i prekosutra ukrasite riječke borove humanitarnim kuglicama dobrih želja!

43

U srijedu, 27. studenog, u 9.30, na Korzu pored centralne božićne jelke, započet će humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ u organizaciji Udruge studenata biotehnologije (UsbRi).

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ održat će se već četvrtu godinu za redom. Ove godine pripremljeno je 1000 kuglica u koje će građani napisati svoje želje te njima ukrasiti veliki bor na Korzu i, što je novost, manji bor koji se nalazi na Trgu Grivica.

Prvu Kuglicu dobrih želja na bor na Korzu će staviti gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

Humanitarna akcija će se odvijati tijekom srijede i četvrtka (27. i 28. studenog) u vremenu od 10 do 20 sati na obje lokacije. Volonteri, studenti riječkog Sveučilišta, pomoći će svim zainteresiranim posjetiteljima pri izradi kuglica za koje građani mogu dati donacije od 20 kn. 

U vremenu od 10 do 12 sati te od 17 do 19 sati na Korzu će građanima tijekom akcije na raspolaganju biti i košara, uz pomoć koje će se kuglice postaviti na najviše grane. 

Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije namijenjene su kupnji specijalno prilagođenog kombi vozila (minibusa) za prijevoz osoba s invaliditetom te za pomoć Azilu za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ i ove se godine održava uz suradnju i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

 

Komentari