Serse Cosmi: Ako ne zabiješ gol, a mi to nismo uspjeli u četiri utakmice, sve postane jako komplicirano

110
nk rijeka

Nogometaši Rijeke poraženi su od Hajduka 0:1 u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a.

U 51. minuti Livaja je izborio slobodan udarac na 18 metara. Livajin udarac završio je u živom zidu. Uslijedio je ubačaj u gužva pred golom Rijeke. Iako su bijeli kratko izbacili loptu, uslijedio je novi ubačaj, a Awaziem je poentirao – 0:1.

Rijeka je u završnici probala doći do boda, u 79. minuti, nakon pogreške obrane Hajduka, Gajzler je potegnuo iz prve s 18 metara, lopta je prošla pored gola.

Prva ozbiljnija prilika na utakmici dogodila se u 12. minuti pred golom Hajduka. Grgić je oštro ubacio u pet metar, Obregon je uspio stići prije Kalinića koji je uspio blokirati udarac.

Na drugoj strani Hajduk je uzvratio dvama udarcima Krovinovića (15′, 28′), gosti su blizu gola bili u 31. minuti.

Labrović je izašao skratiti kut Livaji, napadač Hajduka uspio je ubaciti loptu pored vratara Rijeke, ali obrana bijelih otklonila je opasnost.

Uslijedili novi pokušaji gostiju s distance, ali udarci Livaje (33′) i Biuka (34′) nisu išli u okvir gola.

I onda na kraju prvog dijela po jedna prilika na obje strane.

U 43. minuti, nakon ubačaja iz slobodnog udarca, Awaziem je ostao sam na drugoj vratnici, Labrović je bio siguran.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Prince je pronašao Grgića na drugoj vratnici, uslijedila je lopta za Hodžu koji ju nije najbolje zahvatio, ali ona je došla do Obregona koji ju je skrenuo petom. Lopta je prošla pored vratnice.

“Komentar je jednostavan. Nogomet je nogomet, ne samo u Hrvatskoj, bilo gdje u svijetu. Sastoji se od golova. Ako ne zabiješ gol, a mi to nismo uspjeli u četiri utakmice, sve postane jako komplicirano”, rekao je Serse Cosmi.

L.B.

Komentari