Policijsko “postupanje” na Dan žena razveselilo vozačice, na poklon dobile cvijeće!

46

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske obilježili su Međunarodni dan žena prigodno, darujući ženama u prometu i na granici cvijeće.

Obilježavanje Dana žena organizirala je PU primorsko-goranska i policijske postaje u suradnji s lokalnim jedinicama i ustanovama sa svog područja.

Žene su darivali u Rijeci, Opatiji, Malom Lošinju, Banjolu na otoku Rabu i na GP Rupa. Umjesto uobičajene kontrole isprava, čestitke za Dan žena i uz osmjeh policijskih službenika ugodno su iznenadile vozačice, pješakinje, putnice. Ovakvo „postupanje“ policije i cvijeće koje su poklanjali razveselilo je žene, koje su im zahvalile na lijepoj gesti.

Dan žena-Rab (4)

Načelniku Policijske postaje Rab i njegovim kolegama u Banjolu pridružili su se mališani iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“, prigodno odjeveni u male policajce. Mališani su pomagali policajcima u zaustavljanju vozila i podijeli  cvijeća.

Dan žena-Rab (1)

U Rijeci je u društvu prometnih policajca bila i Ankica Kolić, policijska službenica za odnose s javnošću, koja je posebno zaslužna za ovu akciju.
Zajedno s načelnikom Policijske uprave Tomislavom Dizdarom i načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem, žene su darivali gradonačelnik Ivo Dujmić i Vera Aničić, zamjenica gradonačelnika Grada Opatije, dok je na GP Rupa čestitke i cvijeće ženama na njihov dan uručio načelnik Postaje granične policije Rupa Neven Abramović sa suradnicima.

Komentari