Policija otkrila detalje stravičnog višestrukog ubojstva u Zagrebu

264

Policija je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare otkrila detalje šesterostrukog ubojstva koji se jučer, oko 21,30 sati dogodio na području Novog Zagreba.

Počinitelj višestrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici bavio se taksi prijevozom, a rođen je u Vukovaru 1983. godine. Od 2017. godine imao je prebivalište u Zagrebu kao i njegove žrtve.

Muškarac koji je nakon strašnog zločina lociran na području Brezovice prilikom uhićenja počinio samoubojstvo, s jednom od žrtava imao je dijete, rođeno krajem svibnja. Beba u ovom masakru nije stradala. Policija je na mjestu gdje je samoubojstvo počinjeno pronašla i vatreno oružje.

Motiv zasad nismo utvrdili. Prije nekoliko minuta je završen očevid na mjestu samoubojstva, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi“, rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić potvrdivši kako prije ovog višestrukog ubojstva nije bilo prijetnji ili obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema žrtvi.

Počinitelj nije evidentiran za počinjenje kaznenih djela, izuzev što je 2016. godine evidentiran za počinjenje prekršaja za narušavanje javnog reda i mira na području Trešnjevke“, rekao je načelnik Rašić.

Među žrtvama je obitelj i jedna mlađa muška osoba za koju policija mora utvrditi kako se zatekla u obitelji stradalih.

 

 

Komentari