Nakon što su mladi nogometaši Rijeke pjevali “Volim te, Hajduče”, kažnjeni su i suspendirani

74
Izvor: Screenshot Twitter

Dvoje juniorskih nogometaša Rijeke dobro su se zabavili uz pjevanje Hajdukovih pjesama, ali za to su i snosili posljedice. Snimka pjevanja podijeljena je na društvenim mrežama, a na snimci se vidi kako dvojica nogometaša Rijeke pjevaju stihove “Volim te Hajduče, od kad znam za sebe. I nakon pobjede i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe…”.

Navodno je snimka nastala još u veljači kada su Riječani pobijedili Hajduk 3:1, a juniori kluba s Rujevice isti taj dan remizirali su s Rudešom.

Kako donosi Novi list, juniori Rijeke već su kažnjeni i suspendirani od strane kluba s Rujevice. Juniori su 9. travnja odigrali utakmicu s Dugopoljem, a već tada bilo je sumnjivo što u zapisniku nije bilo polovice standardnih igrača. Trener Goran Gajzler tada je novinaru Novog lista izostanke opravdao kao nepoštivanje discipline i grba Rijeke.

“Šaren sastav i puno izostanaka? Imali smo određenih problema s odnosom prema treningu i prema dresu tako da su neki ostali izvan konkurencije. No, ima nas dovoljno i oni koji su dobili prigodu dobro su je iskoristili”, rekao je nakon te utakmice trener Goran Gajzler, donosi Novi list.

L.B.

 

Komentari