Leonardo Bressan: “Čestitam Berošu, prekoračili smo broj poginulih u ratu”

67
Izvor: Screenshot N1

Riječki obiteljski liječnik Leonardo Bressan iz Koordinacije hrvatske obiteljske medicine rekao je jutros u emisiji Hrvatskog radija U mreži prvog kako još nisu dobili upute vezano za veliko antigensko testiranje koje bi uskoro trebalo krenuti u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite, dok je državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Silvio Bašić rekao kako će jasne upute vrlo brzo doći. Bressan je također prozvao ministra zdravstva Vilija Beroša “čestitavši” mu na upravljanju koronakrizom.

Bressan je rekao da upute još nisu vidjeli i da on službeno još ništa nije dobio. “Je li netko negdje nešto objavio – ja zahvaljujući ovoj epidemiji nemam vremena surfati po internetu jer se moram baviti realno bolesnim pacijentima”, poručio je. “Nije to tek tako, onako već kao gotova priča da će se početi od ponedjeljka. Mislim da srljamo u vrlo opasnu situaciju razbuktavanja novih žarišta kroz naše ordinacije u širenju takve zaraze, rekao je Bressan.

Na prvom mjestu u ovoj emisiji htio bih čestitati Ministarstvu, ministru i svim njegovim suradnicima na uspješnoj borbi protiv ove epidemije, jer smo sad, zahvaljujući takvom upravljanju krizom, prema broju umrlih, mislim, prekoračili čak i broj poginulih u Domovinskom ratu“, dodao je.

L.B.

Komentari