[VIDEO]MPZ „Rijeka – Sempre Allegro“ ima obljetnički koncert humanitarnog karaktera

25

Povodom šeste obljetnice osnutka Mješovitog pjevačkog zbora „Rijeka – Sempre Allegro“ u utorak, 17. studenog u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se koncert koji će trajati cijelu večer. Mješoviti pjevački zbor koncert poklanjaju svim prijateljima i sugrađanima, a ulaz na koncert je slobodan. Ujedno, koncert će se moći pratiti i putem live-streaminga. Publici će se predstaviti programom klasične zborske glazbe, ali i obradama popularnih pjesama.

Koncert ima i humanitarnu, donatorsku notu pa su građani i svi ljudi dobre volje pozvani da se uključe u donatorsku kampanju Moje mjesto pod suncem i svojim donacijama pomognu u borbi protiv dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti.

Mješoviti pjevački zbor „Rijeka – Sempre Allegro“ u šest godina egzistencije ostvario je brojne međunarodne suradnje i osvojio brojna međunarodna odličja. Pokrovitelj koncerta je Primorsko-goranska županija, a suorganizator koncerta Hrvatski kulturni dom na Sušaku. Dirigentica i umjetnička voditeljica je Helga Dukarić Dangubić, a klavirska pratnja Mateo Žmak.

Komentari