Na “Ruzinavom brodu” Ferlin i Battifiaca plove u polufinale “Zvijezde pjevaju”

235

U showu “Zvijezde pjevaju” večeras se borilo pet parova. Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca u ovoj su emisiji otpjevali pjesmu “Ruzinavi brod” Daleke obale.

“Danas smo odlučili uništiti još jednu pjesmu,” kazali su u najavnom dijelu. Battifiaca je istaknuo kako se boji prolaska jer bi u sljedećoj emisiji trebali otpjevati dvije pjesme.

Barbara Kolar pohvalila je hrvatsku medicinu nakon što je Ferlin u prošloj epizodi doživio ozljedu na što je Ferlin hrabro poručio “Milosti ne tražim, niti bih vam je dao”.

Komplimente su dobili od Jurice, koji im je poručio “Vi nemate pojma kako je vaše pjevanje moćno oružje. Da vas je poslat u Ukrajinu, sva vojska bi se razbježala. Preporučio bih da se pod hitno stavi pod zaštitu UNESCO-a”. Danijela je kazala kako su je doveli do suza radosnica.

Zorica je komentirala: “U ovoj emisiji jedina ste konstanta. Čak i Ban, kojeg jako dobro osobno poznajem, ne bi vam zamjerio što ste mu učinili od pjesme. “

Barbara Kolar istakla je kako Daleka obala u ovom trenutku ima koncert u zagrebačkom Domu sportova i kako bi, da su znali da će pjevati ovu pjesmu večeras, sigurno pozvali Battifiacu i Ferlina da je izvedu na njihovom koncertu.

S obzirom na to da je izvedba dijelom bila u crno-bijeloj boji, Battifiaca je zaključio: “Htio bih se zahvaliti u ime svih albina da ste vratili crno-bijelu televiziju.”

Ukupno su dobili 34 boda za svoju izvedbu, a gledatelji će odlučiti o njihovoj sudbini.

Brojevi na koje možete glasovati su: SMS ključna riječ Par2 na br 60006 | Tel: 065 22 44 02

L.B.

 

Komentari