Žrtvovanje Nickelbackom u humanitarne svrhe

75

Kada je točno ovaj kanadski rock bend postao „sprdnja“ ljubitelja rock glazbe, ali i glazbenika diljem planete, ne zna se.  Ipak, unatoč čestim podrugljivim komentarima na njihov račun, novinar Jesse Carey nedavno je u tome postigao apsolutni vrhunac. Postavio si je za cilj da će punih 168 sati slušati isključivo Nickelback. Osim što je prvo dao do znanja koliku žrtvu smatra da radi, postovima na Twitteru pritom je obavještavao svoje sljedbenike o stanju stvari.

croptvitter

Carey je cijelu stvar nazvao „Nickelbackathon“ i obećao kako će od ponedjeljka do nedjelje, dakle punih tjedan dana slušati samo i isključivo Nickelback.

Kaže da mu je ideja pala na pamet nakon što je gledao iluzionista Davida Blainea i odlučio da će na drugačiji način pokazati što je sve sposobno ljudsko biće. Iako je planirao skupiti 10, njegov pothvat prikupio je više od 30 tisuća dolara za humanitarnu udrugu Water koja nastoji na svakojake načine ugroženim ljudima diljem svijeta osigurati pitku vodu.

Sami Nickelback već godinama tvrde da se jako dobro zabavljaju nad svim tim kritikama, a nama ostaje samo da im vjerujemo.

L.K.

Komentari