Robbie Williams na Ušću 17. lipnja

Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000, a već je polovina rasprodana i više od mjesec dana pred ovaj glazbeni spektakl

222

“Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju”, riječi su kojima je Robbie najavio svjetsku turneju i otvorio je rasprodanim koncertima u Madridu, Barceloni i Parizu. Jedinstveni i karizmatični Robert Peter „Robbie” Williams jedna je najpopularnijih globalnih pop zvijezda posljednjih 20 godina i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena s 11 albuma prodanih u preko 77 milijuna primjeraka.

Sa svega 16 godina počeo je karijeru kao član benda Take That, a polovicom devedesetih odlučuje lansirati solo karijeru, što se pokazalo kao jedna od najboljih odluka u glazbenoj industriji. Njegovi albumi su redom osvajali prva mjesta na britanskim i svjetskim top listama, uz hitove kao što su “Feel”, “Supreme”, “Rock DJ”, “Come Undone”, “Rudebox”, “Millenium”, “Kids”, “Angels” i brojne druge! Do sada je osvojio nevjerojatnih, rekordnih 17 BRIT nagrada.

Williams je 2006. godine ušao i u Guinessovu knjigu rekorda s 1,6 milijuna prodanih ulaznica u jednom danu!

Robbie već bilježi veliki uspjeh i nove rekorde s aktualnom svjetskom turnejom „Let Me Entertain You“ za koju je osobno inzistirao da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao. Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje:

“Ako netko ove godine pruža više zabave od Robbieja Williamsa i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voljeli bismo to vidjeti”.

Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert Let Me Entertain You turneje u našoj regiji. Još su živa sjećanja na spektakl koji je Robbie priredio 2013. na stadionu Maksimir na koji su se slili fanovi iz cijele regije. Stoga se s pravom na Ušću očekuje dolazak velikog broja Robbijevih obožavatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Robbie Williams Let Me Entertain You Tour 2015 (c) Farrell Music. Photo James EppyUlaznice u Hrvatskoj pronađite na službenim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr. Ulaznice za spektakl na Ušću podijeljene su po zonama: Parter A po cijeni od 43,72 €, Parter B po cijeni od 35,26 €, Fan pit po cijeni od 60,65 € i Fan pit gold po cijeni od 77,57 €.

Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000, a već je polovina rasprodana i više od mjesec dana pred ovaj glazbeni spektakl.

Komentari