Osvojite doček Nove godine

209

Stiglo je i ono vrijeme. Blagdansko? Božićno? Vrijeme darivanja? Da, da i takvo je vrijeme stiglo (i neka je) , ali što je još važnije stiglo je ono vrijeme kada vas svi, baš svi pitaju ono PITANJE : „Što planirate za Doček?“. Kladimo se u što god hoćete da danas, 19.12., 12 dana do te večeri, 90% naših dragih čitatelja još uvijek nezna gdje, s kim i kako dočekati Novu nam 2012. godinu!

E pa, za sve neodlučne, Teklić.hr nudi savršeno rješenje!  Dođite u Gric&Guc!

U Rijeci, u srcu ulice Dolac skrio se ugodan restoran Gric&Guc koji vam nudi organizirani doček, a dobru zabavu garantirat će vesela atmosfera, dobra glazba, bogata ponuda hladnih i toplih morskih, mesnih i vegetarijanskih jela sa švedskog stola. Naravno s naglaskom na samo najfinije domaće delicije. Od specijaliteta svakako treba izdvojiti istarski pršut koji će se rezati pred gostima, kao i tartar od mediteranske tune koje će vješte ruke pripremati pred vama te ukusna jela s roštilja na drveni ugljen. Uz fina i ukusna jela u Gric&Gucu će najfinije koktele pripremati vrhunski koktel majstori, koji za početak preporučuje tri odlična koktela: Lloyd Hotel, Caribbean Cruise i Blue Hawaiian. Gric&Guc je pripremio i kvalitetna vina po prigodnim cijenama, a ono po čemu je sigurno najpoznatiji su razne vrste točenih belgijskih piva, tako da vaše uživanje bude potpuno.

Vratimo se sada malo na početak teksta i na ono vrijeme darivanja. Zašto? Pa zato jer vas vaš najdraži portal i ubrzo najdraži restoran Gric&Guc nagrađuju sa organiziranim dočekom Nove godine za 2 osobe.

Da bi do nagrade došli morate samo još jednom pročitati ovaj tekst i pronaći odgovor na pitanje  koje se nalazi ispod teksta!

Nagradna igra počinje danas i traje do utorka, 27.12. u 9 sati kada ćemo objaviti dobitnika. Sretno!

Komentari