Life is a cabaret…

131

flying heel cabaret 2

Ples i akrobacije na svili i obručima, akrobalans, hoop dance, upotpunjeni glazbenim i plesnim izvedbama i skečevima jednostavne, no britke, prvenstveno, društvene kritike, zasluženo su nagređeni gromoglasnim pljeskom publike. Uz druge odlične točke, oduševljenje publike kulminiralo je nizom izvedbi koje su započele skečom utamničenog MC-a.

Pozornost (pogotovo muškog dijela) publike dalje je rasplamsala izvedba “Jessice Rabbit”, impozantnim utjelovljenjem izgleda, kao i glasa, koji je bez oscilacija podnio napor performansa, čak i u trenutku kada je “Jessica” zamamne noge omotala oko obruča, a tijelo prepustila višenju naglavačke.

Uslijedila je simpatična “Pixie Biscuit” plesom s hoop obručima, s impresivnim epizodama, koje zahtijevaju znatnu koncentraciju i koordinaciju ekstremiteta, ali ni u jednom trenutku nisu narušili nestašan osmjeh na njenom licu. Spotlight večeri, bila je pak cartoonizirana interpretacija vječite borbe dobra i zla (koja se u ostalom, u većem ili manjem udjelu, ocrtava i u gotovo svim ostalim točkama) kroz akrobatski zahtjevnu igru zeca i lovca. Kako ova epska “bitka” završava? Sljedećom prilikom pogledajte izvedbu i saznajte …

flying heel cabaret

Ne radi ishoda samog, već zbog thrilla, s kojim ćete još dobar dio puta putovati kada nakon predstave krenete… kamo već krenete.

Komentari