Kostimi za sve prilike, Futura Nova

5118

Maskiranje i maškare , karnevalske povorke, kostimirane zabave svakim su danom sve maštovitije , a kako bi baš zasjali i bili ono što želite potrebna vam je dobra maska, kostim ili zanimljiv dodatak. Futura Nova u Rijeci već godinama nudi najveći, najkvalitetniji, najmaštovitiji izbor kostima, maski i dodataka, a dugogodišnje iskustvo i profesionalnost mogu vam garantirati da ćete pronaći jedinstven kostim.

Futura Nova jednim dijelom svog poslovanja specijalizirala se za maštovite kostime, a dokaz truda i rada te bogate i raznovrsne ponude  brojna su kazališta, televizijske  emisije, udruge za animaciju koje sve svoje kostime nabavljaju upravo u Futuri.

Za vrijeme karnevalskih dana, na adresi Futura kids and Teens, Podhumskih žrtava 2 u Rijeci, možete naći širok spektar kostima, dodataka i maski, ali i na njihovoj web stranici www.karneval-ri.com prelistati virtualno katalog i naći svoju savršenu masku. Bilo da želite biti princ, princeza, kralj, kraljica, vještica, Zoro, Spiderman, bubamara, anđeo, vrag …. za svaki outfit u će se pobrinuti u Futuri.

Kostimirati se vole svi, mladi, stari, samo je bitna dobra volja i želja da na jedan dan postanete netko drugi. I naravno U Futuri napominju da su sve popularnije kostimirane zabave, rođendani te da potreba za maskama ne prestaje kad završi vrijeme karnevala, samo treba biti kreativan i domišljat.

www.karneval-ri.com
Podhumskih žrtava 2, Rijeka
051 371 653

Komentari