Kakav vam je horoskop za kolovoz?

233

OVAN
Spojiti posao i zabavu nije uvijek dobra ideja jer često može značiti komplikaciju preko svake mjere. Radi ovog eksperimenta trebat će vam dosta vremena i truda kako bi vas poslovni partneri opet počeli shvaćati ozbiljno. Uhvatite se zaostalih kućnih obaveza. U protivnom vas čeka ne baš ugodna rasprava s ukućanima. Slobodni Ovnovi imat će pregršt prilika za zaljubljivanje i uživat će u svakom trenutku.

BIK
Jupiter u vašem znaku dat će vam krila, ali ni ona vam neće pomoći nastavite li pretjerivati u hrani i piću. Iako vam je užitak trenutno na prvom mjestu, pokušajte se malo disciplinirati jer biste osim nezadovoljstva izgledom, mogli ugroziti i zdravlje. Imat ćete priliku bliskoj osobi reći ono što vas muči već neko vrijeme. Pripazite da je pri tome ne povrijedite budući da ste frustracije u sebi taložili tjednima.

BLIZANCI
Još jednom ste se izvukli iz nevolja zahvaljujući vlastitom šarmu. Ipak, nemojte previše izazivati sreću, možda neće sve tako sretno završiti sljedeći put. Budete li poduzetniji, možete znatno napredovati na poslovnom planu, uz odgovarajuću financijsku satisfakciju. Slobodno vrijeme iskoristit ćete za kraća putovanja s kojih ćete se vratiti puni dojmova, a možete se vrlo lako i zaljubiti.

RAK
Bit ćete naprosto hiperaktivni i ništa vas neće moći zaustaviti u onome što naumite. Ipak, dvaput razmislite prije no što povučete neke poteze na poslovnom planu. Vrlo se lako može dogoditi da prilično brzo promijenite i planove i prioritete. Vaša angažiranost na poslu i izbivanja neće naići na odobravanje vaše obitelji pa pripazite. Kako god okrenete, ne možete svima udovoljiti.

LAV
Venera u vašem znaku dat će vam dovoljno šarma da učinite što god želite pa i da osvojite osobu koju ste nedavno upoznali. Samo vam treba još malo hrabrosti kako biste to doista i učinili. Neki vaši ne baš korektni potezi iz prošlosti obit će vam se o glavu. Umjesto da se čudite što se događa, budite iskreni i drugi put postupite kako treba. Možete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu no dobro promislite prije pristanka.

DJEVICA
Vaša sklonost analizi veća je no ikada. Unatoč pedantnosti i organiziranosti izgubit ćete se u silnim informacijama. Sve bi to bilo u redu da ne morate donijeti važne odluke koje će umnogome odrediti vašu budućnost. Odbacite sve racionalne razloge i oslonite se na svoju intuiciju. Žustra rasprava s prijateljem može izmaći kontroli i pretvoriti se u žestoku svađu. Je li važno dokazati da ste u pravu?

VAGA
Iako biste htjeli dovesti svoj život u red, čini se da to neće baš uspjeti. Posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život koji će podsjećati na scenarij nekog uzbudljivog i nepredvidljivog filma. Ne planirajte ništa već se jednostavno prepustite onome što se događa. Tako će biti najbolje. Provest ćete ugodne trenutke u okruženju prijatelja i tada ćete biti zadovoljni i opušteni. Pazite koliko trošite!

ŠKORPION
Bilo bi poželjno da detaljnije razradite svoje planove prije nego krenete u promjene na poslu. Trenutno ne raspolažete svim relevantnim podacima koji su vam potrebni da donesete pravilne zaključke. Škorpioni u vezi uživat će s partnerom uspiju li otvoreno razgovarati o nekim neriješenim problemima. Slobodni Škorpioni, uz malo vlastite inicijative, mogu osvojiti osobu koja ih privlači.

STRIJELAC
Kolovoz je rezerviran za putovanja i upoznavanja novih ljudi. Na nekoj od vaših destinacija možete spojiti ugodno i korisno – običan razgovor može se pretvoriti u dogovor za poslovnu suradnju. Nesuglasice oko financija mogu podići tenzije u vašoj obitelji, ali ubrzo ćete uvidjeti kako za to nije bilo razloga. Pripazite malo na prehrambene navike, osim viška kilograma, možete imati i zdravstvenih problema.

JARAC

Krajnje je vrijeme da shvatite kako je ljeto u punom zamahu i da biste se možda trebali opustiti. Imat ćete mnoštvo prilika, samo se morate osvrnuti oko sebe. Vaš ljubavni život mogao bi postati živopisan – isključite mozak i prepustite se emocijama. One u vezi očekuje burno razdoblje – žestoke svađe i slatka pomirenja. Imat ćete priliku unovčiti nešto što ste do sad smatrali samo zabavnim i opuštajućim hobijem.

VODENJAK
Osjećat ćete se bolje prihvatite li se zaostalih kućanskih poslova. Bacite sve što vam ne treba i stvorite više mjesta u prostoru u kojem boravite. Lako vam se može dogoditi da pogrešno shvatite ponašanje osobe koju ste netom upoznali. Možda joj se ne sviđate baš toliko koliko ste mislili. Budite pažljivi u poslovnim dogovorima jer možete krivo razumjeti što je druga strana htjela reći. Oprez u prometu!

RIBE
Ne budete li postavili jasnu granicu između privatnog i profesionalnog života, zakomplicirat ćete si svakodnevicu. Ostavite poslovne brige na radnom mjestu, a slobodno vrijeme u potpunosti posvetite obitelji. Možete biti nervozni i napeti pa zato višak energije usmjerite u neku sportsku aktivnost ili u hobi koji će vas opustiti. Budite otvoreniji i izravniji u komunikaciji s okolinom. Iznenadit će vas rezultati.

Karin Baloh Martić

astrodrom.hr

Komentari