Boudoir: Ivana Kindl

248

Prvi jutarnji ritual: Ujutro sam mrgud i treba mi neko vrijeme da dođem sebi. Kad dođem sebi napokon onda odmah sjedam za komp, pregledavam mailove, čitam vijesti, posjetim Facebook. Jedino u slučaju ako se probudim umorna pijem kavu, inače ne.

Tajna dobrog izgleda i energije: U mom slučaju puno spavanja i kvalitetan san. Vježbanje je obavezno svaki dan jer ipak sam prešla 30te…Kad je lijepo vrijeme rekreiram se na bikeu i vozim role. Za dobar izgled, također, važno je kako se čovjek osjeća iznutra. Ako sam loše volje, to će se na meni vidjeti i obrnuto, jer tada zračim zaraznom pozitivom.

Kozmetički proizvod kojeg nikada ne bih upotrijebila: Trenutno se ne mogu sjetiti ničega, ali mislim da nema toga što ne bi probala…

Ne mogu bez…šminke, ne izlazim nikad van bez make upa na licu. Imam male oči, usta, nos, sve to treba istaknuti, a imam zahvalno lice za avangardni make up. Nisam klasika i nemam takve crte lica, na meni dobro stoji naglašena šminka. Van ne izlazim bez malog nesesera u kojem je sjenilo, sjajilo,tuš za oči, maskara, olovke za oči i usta, mousse za teniranje i malo ogledalce

Mala povremena zadovoljstva: Igranje i šetnja s mojim mačkama, šetanje po prirodi koju obožavam, često volim biti sama sa sobom i svojim mislima, a najviše od svega volim duuugo spavati…

Što uvijek nosim u torbi: Pretpostavljam da nema žene koja može nešto iz prve pronaći u svojoj torbi…Nisam niti ja iznimka u tom slučaju. U torbi nosim mobitele, ključeve, mali neseser sa šminkom, novčanik, autogram karte, žvake, kemijske, hranu za pse ili mačke lutalice.

Najnovije otkriće: Neki dan ostala sam u čudu slušajuć ptice kako komuniciraju, jer nisam nikad prije slušala skoncentrirano. Oduševio me dijapazon cvrkuta s kojim raspolažu.

Preporuka za obaveznu lektiru: Snaga podsvijesti jer mladi bi trebali upijati što više korisnih savjeta koje će im dobro doći u budućnosti!

Preporuka za dobru glazbu: Gotye – Somebody That I Used To Know!

Najdraže mjesto na svijetu: Moram prvo obići cijeli svijet da bi izdvojila najdraže…Ovdje kod nas obožavam otok Mali Lošinj.

Najdraži mirisi: Zumbuli, jorgovani, miris svježih jagoda, miris mora i morske vegetacije…Od parfema volim svježe i puderaste, Chloe je super.

Idealna ljepota: Nema idealne ljepote, najbliže tom nekom idealu su mačke koje su po meni najljepše životinje na svijetu.

Moj moto: Živi i pusti druge da žive!

Komentari