Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. predati će prekrasnu krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na 19. izboru Miss Universe Hrvatske koji će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, u nedjelju, 7. lipnja 2015.

U fotogaleriji vam donosimo službene fotografije ovogodišnjih ljepotica, a za najbolju fotografiju čitatelji mogu glasovati na službenoj Facebook stranici izbora MISS UNIVERSE Croatia odnosno putem ovog linka. Djevojka čija fotografija bude proglašena najboljom osvojiti će lentu Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske 2015.

Dvadeset ljepotica iz cijele Hrvatske već je obavilo prvi dio priprema, prvo u Zagrebu, gdje im je dom bio hotel Esplanade Zagreb, dok su službeno fotografiranje obavile u prekrasnom hotelu Radisson Blu Resort u Splitu, gdje su se za njihov savršeni izgled pred kamerom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca pobrinuli vizažisti P2 Cosmetics i stilisti Salona Renata Kerastase iz Zagreba, te St. Tropez spray tanning. Finalistice će na izboru nositi dnevne modne kombinacije KiK Textilien, kupaće kostime Palmers, večernje haljine Vesna Sposa i cipele Humanic.

I ove godine glavna nagrada pobjednici je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, u vrijednosti do 20.000 Eura. Uz to, Miss Universe Hrvatske dobit će i poklon bon BTC-a, učenje engleskog jezika, večernju haljinu na poklon i mogućnost posudbi tijekom mandata, cipele i brojne druge nagrade.

U glazbenom dijelu programa nastupiti će Jelena Rozga, Jacques Houdek i grupa Magazin, dok program vodi Ivana Delač Đolo.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote s tradicijom dugom 64 godine. Svjetski izbor prenosi preko 180 televizijskih kuća u cijelome svijetu. Aktualna MISS UNIVERSE® je Paulina Vega iz Kolumbije. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim “odrađivanja” crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.