Rimac dovodi novog menadžera sa svjetskom reputacijom

79

Rimac Automobili odlučili su dovesti novo vodstvo koje će unaprijediti daljnje poslovanje tvrtke. Njihovo pojačanje je Tim Richardson, novi direktor operativnog poslovanja, a  dolazi iz američke industrije BorgWarner, gdje je posljednjih deset godina obavljao rukovodeće pozicije radeći s velikim kompanijama poput General Electric, Honeywell i TRW Aeronautical System Group.

U Rimac Automobilima procijenili su da im menadžer s ovakvim iskustvom u vođenju operativnog procesa znatno može unaprijediti poslovanje te su mu, uz objavu vijesti o njegovom dolasku, poželjeli  toplu dobrodošlicu na Facebooku i predstavili ga na svojoj web stranici.

U tvrtki Rimac Automobili i dalje razmišljaju o akviziciji svjetskih stručnjaka kako i bi uz pomoć njihovih sposobnostima krenuli u gradnju nove tvornice i uspostavili nekoliko proizvodnih linija za proizvodnju velikih količina baterija, pogonskih sustava i drugih novih komponenti koje bi se našle na svjetskom tržištu.    

Tim Richards, direktor operativnog poslovanja u tvrtki Rimac automobili
Photo: Rimac automobili

Tim Richardson očito je u Rimac  Automobilima prepoznao priliku kako za napredak tvrtke tako  i za svoj poslovni i osobni razvoj. Preselio se je već u Hrvatsku i krenuo  na novi posao. Istaknuo je da očekuje i daljnje sjajne rezultate Rimac Automobila, ali i nove, koji će ojačati proizvodnju i još bolje pozicionirati ovu tvrtku na svjetskom tržištu. Poželimo mu dobrodošlicu, a Rimcu stabilnu poziciju i daljnji razvoj!  

Komentari