Milanoviću stižu brojne čestitke: “Vi ste jednostavno terapija i melem za dušu!”

169
Foto/Facebook

Nakon jučerašnjeg slavlja novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović još se jednom oglasio na društvenim mrežama.

“Ako je ova moja tijesna ali poštena pobjeda unijela malo vjere u ovo društvo, ja sam sretan čovjek i radujem se. Živjeli”, poručio je Milanović.

Uslijedile su brojne čestitke.

“Baš sam ponosna. Nismo Švicarska, ali smo mala, izdržljiva država. Ajmo sada europski dalje, dan po dan.”, “Tako je dobro vidjeti te opet. Čestitke i mnogo uspjeha u službi hrvatskom narodu!!!”, “Čestitam predsjedniče na poštenoj pobjedi a Kolindi želim sve najbolje u daljnjem životu!!! Lijepi pozdrav za sve građane i nadajmo se boljem životu za sve nas i našu djecu!!!”, “Pokazali ste se baš kako je i trebalo. osobno sam sretan kao i mnogi drugi. Vi ste jednostavno terapija i melem za dušu”, “Srce mi se steže kad vidim koliko je nade uloženo u jednog čovjeka! Želim mu mudrost, snagu i razboritost! Sretno!”, neki su od brojnih komentara podrške novom hrvatskom predsjedniku.

Ako je ova moja tijesna ali poštena pobjeda unijela malo vjere u ovo društvo, ja sam sretan čovjek i radujem se. Živjeli!

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 5. siječnja 2020.

I Kolinda Grabar Kitarović zahvalila je biračima koji su u nedjelju izašli na birališta.

“Zahvaljujem svima koji su danas izašli na birališta, pokazali da im je stalo do naše Hrvatske, posebice onima koji su na biračkim mjestima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem svijeta u redovima čekali kako bi glasali”.

Od ukupno obrađenih 124 biračka mjesta u inozemstvu (52.373 birača na obrađenim biračkim mjestima) Kolinda Grabar Kitarović osvojila je 45,311, a Zoran Milanović 6.222  glasova.

Drage Hrvatice i Hrvati, svi hrvatski državljani u domovini i svijetu, hvala vam! Zahvaljujem svima koji su danas…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićNedjelja, 5. siječnja 2020.

Komentari