Konačno dogovoreno! Sučeljavanje Grabar Kitarović i Milanovića u ponedjeljak na RTL-u!

109
Foto/DIP

Konačno je dogovoreno, u ponedjeljak 30. prosinca u 20 sati, u emisiji „RTL Duel: predsjednica ili predsjednik“ kreće sučeljavanje aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kandidatkinje HDZ-a i Zorana Milanovića, SDP-ova kandidata, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora ostvario 3 posto prednosti.
Poznati su i voditelji „RTL Duela: predsjednica ili predsjednik“, Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak, najavili su iz RTL-a.

kgk
Foto/Facebook
zoki
Foto/Facebook

Naime, nakon prvog kruga predsjedničkih izbora i tek jednog sučeljavanja 11 predsjedničkih kandidata na nacionalnoj televiziji, očekivalo se kako je dvoje kandidata u drugom krugu spremno odazvati se pozivu televizijskih kuća i odgovoriti na sva ključna pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života.

Milanovićev stožer službeno je prihvatio poziv RTL-a za sudjelovanje u sučeljavanju, a potom je stigla i potvrda i iz Stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

Zasad još nije poznato hoće li sučeljavanja biti i na N1 u ponuđenom terminu, u nedjelju 29. prosinca, u 9 sati ujutro, u emisiji „Točka na jedan“.

izbori-pred-logo-2019

Kako god, dijeli nas još svega tjedan dana od 5. siječnja, kada biramo predsjednicu ili predsjednika RH. Izađite na izbore i odaberite svoga kandidata jer svaki je glas bitan!

 

Komentari