Djevojci vraćen medvjedić sa zadnjom porukom majke uz pomoć Ryana Reynoldsa

32

Djevojka iz Vancouvera ponovo se spojila s medvjedićem koji za nju ima poseban značaj. Majka Mare Soriano, Marilyn Soriano (53), umrla je 29. lipnja 2019. godine, nakon što se borila s rakom. Mara Soriano rekla je da joj je mama darovala medvjeda, koji uključuje i glasovnu poruku, neposredno prije nego što je preminula.

Tijekom prošlog tjedna, medvjed je ukraden izvan U-Haula koji su Soriano i njezin zaručnik iznajmili za prijevoz svojih stvari. Bio je spakirano u vreću s drugim dragocjenostima. U subotu, nakon što je CNN-ov informativni partner CBC objavio priču o nestalom medvjedu, potraga za medvjedićem Soriano brzo se proširila društvenim mrežama i privukla je pozornost glumca Ryana Reynoldsa. Reynolds je ponudio nagradu od 5000 dolara za povratak medvjedića. Ostale poznate osobe, uključujući Dana Levyjaa i Zacha Braffa, izrazili su nadu da će ponovno Soriano spojiti s medvjedom.

Nakon Reynoldsove ponude, Soriano je u četvrtak rekla CNN-u da su kanadski TV i radijska ličnost George Stroumboulopoulos i Kraft Peanut Butter ponudili još 5000 dolara nalazniku pa je ukupna nagrada bila 15.000 dolara.

U tweetu u srijedu, Soriano je rekla da su joj medvjeda vratila dva dobra Samaritanaca “bez ogrebotine” i s glasovnom kutijom koja je ostala netaknuta. Jedino što je nedostajalo bile su medvjeđe naočale, replika onih koje je nosila njena majka. “To mi iskreno znači sve“, rekla je Soriano. “Postojao je dio mene koji je mislio da ga više nikada neću vidjeti sigurno. To je veliki grad, na toliko je mjesta mogao biti, to je bilo poput pokušaja pronalaska igle u sijenu. Sad kad sam ga dobila natrag, jednostavno se osjećam malo svjetlije. Svaki put kad sada pogledam tog medvjeda samo je podsjetnik da je moja mama uvijek sa mnom, da će mi se uvijek vratiti.”

“Sretne vijesti… hvala svima koji su pretraživali visoko i nisko”, tvitnuo je Reynolds u srijedu. “Osobi koja je uzela medvjeda, hvala što ste ga čuvali. Vancouver je sjajan.” Sigurnosni snimci iz Sorianine stambene zgrade otkrili su muškarca kako uzima torbu s njezinim dragocjenostima, prenosi CBC. Muškarci koji su joj vratili medvjeda rekli su Sorian da su ga našli u obližnjem parku.
Soriano je razgovarala s Reynoldsom i rekla da je u kontaktu kako dobri Samarićani dobili svoju punu nagradu.

Izvor: CNN

Komentari